BEMANNING OCH OUTSOURCING

VI skapar handlingsfrihet

Våra hungriga kandidater står redo när ni snabbt behöver öka er produktionskraft. Antingen genom klassisk bemanning, eller genom outsourcing av produktion till vår egen anläggning strax utanför Göteborg. Det gör att ni slipper flaskhalsarna och kan maximera er kapacitet.

Vi står för kompetensförsörjning till svensk industri. Oavsett om du gäller produktionslinan, ekonomiavdelningen eller i styrelserummet. Vi matchar människor som är rätt för uppdraget. Vår expertis och långa erfarenhet skapar möjligheter för våra kunder och medarbetare. 

Det finns många skäl att välja WRKFRC

STOR BANK AV KVALIFICERAD PERSONAL

Med nytänkande och kreativitet har vi en svårslagen träffsäkerhet i matchningen av kund, funktion och kandidat. Genom att titta bortom människors cv:n identifierar vi de verkliga drivkrafterna och styrkorna. Det gör att ni inte bara får kvalificerad, utan även hungrig och driven personal på plats. 

Är du sökande och vill ändra din situation, eller är du kund som sitter med kortsiktiga eller långsiktiga behov, så löser vi det. 

LOJAL OCH ANSVARSTAGANDE STYRKA

Genom att se potentialen i varje individ och erbjuda goda möjligheter till utveckling skapas lojala och ansvarstagande medarbetare. Vårt engagemang för våra anställda märks, både hos våra kunder och våra medarbetare.  

PÅ PLATS INOM 24 H

Vi står alltid på tårna och är redo att agera när våra kunders behov förändras. Och vi gör det utan att tumma på kvaliteten. Genom att aktivt arbeta med att introducera våra medarbetare till varje nytt uppdrag blir bemanningen effektiv redan från första dagen.  

OUTSOURCING

Innan en produkt är klar går den igenom många steg. Det kan handla om förmontering, att säkerställa kvalitet eller kapa arbetstoppar. Genom outsourcing kan vi hantera ditt behov i vår egen produktionsanläggning, med vår egen arbetsledning. Det är ett effektivt och starkt komplement till bemanning. 

URVAL BASERAT PÅ DINA BEHOV

Varje bemanningsuppdrag inleds med en behovsanalys där vi lär känna din verksamhet. Genom vår långa erfarenhet av kompetensförsörjning kan vi därefter snabbt lösa såväl tillfällig bemanning som långsiktiga anställningar.

STOR BANK AV KVALIFICERAD PERSONAL

Genom nytänkande och kreativitet har vi en unik förmåga att matcha våra kunders bemanningsbehov. Med svårslagen träffsäkerhet vid matchning av kund, funktion och kandidat där insteget ofta leder till karriärändring eller ett första kliv ut på arbetsmarknaden. Är du sökande och vill ändra din situation eller är du kund som sitter med kortsiktiga eller långsiktiga behov, så löser vi det. 

LOJAL OCH ANSVARSTAGANDE STYRKA

Våra medarbetare är det viktigaste vi har. Vi på WRKFRC ger skapar utveckling för våra medarbetare och vi är experter på att se potentialen i varje individen. Vårt engagemang för våra anställda märks, både hos våra kunder och våra medarbetare, det ger tillbaka.  

PÅ PLATS INOM 24 H

Är du som kund i behov av snabb och trygg tillsättning ? Det spelar ingen roll vilken situation du är i, vi är väl förberedda. Vi jobbar aktivt med underlätta och introducera våra medarbetare inför varje nytt uppdrag.  

OUTSOURCING

Verksamheten är i full gång, man har fokus på sin kärnverksamhet. Men innan din slutprodukt är klar går den igenom många steg. Det kan handla om förmontering, säkerställa kvalitet eller kapa arbetstoppar. Genom outsourcing kan vi hantera ditt behov i egna lokler med vår egen arbetsledning. Det är ett fantastiskt komplement till bemanning. 

URVAL BASERAT PÅ DINA BEHOV

Vi säkerställer våra uppdrag genom vår behovsanalys. Vår långa erfarenhet av kompetensförsörjning till marknaden vilket ger dig möjlighet att ersätta för tillfälliga behov eller om anställningsbehov uppstår, varför inte prova att anlita oss genom vår bemanningstjänst vilket kan leda till ett långsiktigt anställning för vår medarbetare och er som kund. 

Låt oss hjälpa dig

Vi träffas gärna och helst IRL. Det är i kontakten med varandra som förståelsen uppstår. Boka in ett förutsättningslöst möte med oss via mail eller telefon.

Din väg till
en ny karriär

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer.