kompetensutveckling

VI UTVECKLAR ER PERSONAL

Har ni en ny medarbetare i gruppen, eller behöver er ledningsgrupp en nystart? För att alla ska kunna bidra till framgång och till att ni tar rätt beslut i viktiga frågor börjar det med att gruppen fungerar. Med lång erfarenhet av personal- och organisationsutveckling hjälper vi er att vässa teamet.

Har ni en ny medarbetare i gruppen, eller behöver er ledningsgrupp en nystart ? För att få ut det bästa och mesta av gruppen är självinsikt och tolerans viktiga parmetrar. För att alla ska bidra till framgång och att ni tar rätt beslut i viktiga frågor börjar det med att gruppen fungerar

Det finns många skäl att välja WRKFRC

BEPRÖVADE VERKTYG

I vårt arbete med teambuilding fokuserar vi på att öka effektiviteten och skapa goda arbetsklimat. Genom att göra en grundlig förstudie av varje unik arbetsgrupp kan vi sedan arbeta i en tydlig process, med väl beprövade metoder, för att ni ska nå era mål och få en ökad förståelse för vad som krävs för att nå framgång. 

INTRESSE FÖR MÄNNISKOR

Vi brinner för människor, och människor arbetar ofta i olika gruppsammanhang – det kan vara i ledningsgruppen eller i arbetslaget på lagret. Oavsett sammanhanget är det lika viktigt att samtliga har förståelse för hur vi fungerar som människor, och hur man både kan bidra själv – och fånga upp andras insatser, tankar och idéer.

COACHNING AV ER PERSONAL

Våra certifierade coacher har lång och gedigen erfarenhet av personal- och grupputveckling. Som er samarbetspartner finns vi vid er sida genom hela processen – från uppstart till uppföljning, och vid förändring i gruppen.  

 

BEPRÖVADE VERKTYG

VI arbetar med teambuildning genom väl utvecklade verktyg som ökar både effektivitet och bättre arbetsklimat i gruppen. Genom en grundlig förstudie av varje unik arbetsgrupp arbetar vi sedan vidare genom en tydlig process och väl beprövade verktyg och metoder för att ni ska nå era mål och ökad förståelse för vad som krävs för att nå framgång. 

INTRESSE FÖR MÄNNISKOR

VI brinner för människor, och människor arbetar ofta i olika gruppsammanhang, det kan var i ledningsgruppen eller i arbetslaget på lagret. I båda fall är det lika viktigt att samtliga har förståelse hur vi fungerar som människor. Hur man vänder något negativt till något positivt, vi är alla olika med alltid lika viktiga, vad kan jag bidra med, vad kan kollegan bidra med ?  

COACHNING AV ER PERSONAL

Våra certifierade coacher har lång och gedigen erfarenhet av personal och grupputveckling. Vi blir också er samarbetspartner och kommer finns vid er sida för uppföljning, och vid förändring i gruppen.  


Låt oss hjälpa dig

Vi träffas gärna och helst IRL. Det är i kontakten med varandra som förståelsen uppstår. Boka in ett förutsättningslöst möte med oss via mail eller telefon.

Din väg till
en ny karriär

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer.