Säg hejdå till Autoprenad

Allt för länge har vi känt att något har skavt. Det har varit något med kostymens passform, något med namnet, något med hur vi pratat om oss själva. Det kanske är en naturlig del av att växa upp. Vi är inte längre samma som vi var för fem år sedan. Vi har vuxit och förändrats i takt med våra kunder, och arbetar idag både bredare och djupare. Det är därför dags att vi kliver i vår nya skor och blir den vi redan är.

Säg hej till vårt nya jag

Med vårt nya namn, vår nya logga, grafiska profil och tagline blir vi tydligare med vad vi faktiskt erbjuder: kraft och kompetens till svensk industri – på alla nivåer och för alla funktioner.

För oss handlar det i grund och botten om att matcha människor med utmaningar. Att se bortom cv:t och hitta de verkliga styrkorna, drivet och passionen. Detta leder inte bara till högpresterande, lojala och motiverade medarbetare – det gör även att nya perspektiv, nya insikter och ny energi kommer in i verksamheten.

Vår grundfilosofi har lett till att vi idag är lika duktiga på att utveckla den befintliga personalen som vi är på att rekrytera nya medarbetare eller snabbt bemanna upp styrkan.

Vi kallar det för kompetensförsörjning.

Hör av er till oss så tar vi tillsammans reda på era utmaningar och hur vi bäst kan hjälpa er att lösa dem. Mejla oss på info@wrkfrc.se

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer