Våra tjänster

Vi ger kraft och kompetens till svenska företag – på alla nivåer och för alla funktioner. För oss handlar det i grund och botten om att matcha människor med utmaningar. Läs mer om våra tjänster här nedan.

Rekrytering

Med erfarenhet, kunskap och välbeprövade verktyg ser vi till att er rekrytering ger de resultat som ni förväntar er – och gärna lite till.

Bemanning

Vi har resurserna när ni snabbt behöver öka er produktionskraft. Antingen genom klassisk bemanning, eller genom outsourcing av produktion

Omstart

Det finns många anledningar till att arbetsgivare och anställda kan behöva gå skilda vägar. På WRKFRC stöttar vi dina medarbetare till nytt jobb under strukturerade och ansvarstagande former.

Quality services

Oavsett om det handlar om ett kvalitetsproblem i befintlig produktion, eller om det planeras inför en ny produktion där kvaliteten behöver säkras så kan vi hjälpa till.

Teambuilding

För att alla ska kunna bidra till framgång och till att ni tar rätt beslut i viktiga frågor börjar det med att gruppen fungerar. Med lång erfarenhet av personal- och organisationsutveckling hjälper vi er att vässa teamet.

Vad kan vi hjälpa er med?

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer