Case: Brogren Industries

Brogren Industries har ett ständigt behov både av att stärka befintlig kompetens och att tillföra ny kompetens. På WRKFRC hjälper vi dem att rekrytera ny personal.

På Brogren Industries arbetar man med avancerade komponenter till bland annat rymd- och flygindustrin. Det ställer stora krav på kompetensförsörjningen.

– Vi använder WRKFRC för att rekrytera ny personal. De är väldigt måna om att lära känna oss som företag för att hitta rätt kandidater till rätt behov, säger Kristian Mattisson, produktionschef på Brogren Industries.

Han har arbetat på företaget sedan 2007 och de närmaste åren förutstpår han en fortsatt stabil tillväxt. Något som kommer att medföra ökat behov på befintlig kompetens, men även ny kompetens för att utveckla företaget.

– Vi är väldigt nöjda med relationen och dialogen vi har med WRKFRC. Genom vårt samarbete kan vi fortsätta fokusera på vår utveckling, medan WRKFRC hjälper oss att hitta rätt kompetens, säger Kristian Mattisson och fortsätter:

– Jag rekommenderar ett samarbete med WRKFRC för deras vilja att lära känna kundens behov och hitta rätt kandidat. Vi har väldigt bra kommunikation kring hur vi vill jobba tillsammans, kring kandidater och hur behoven ser ut framåt.

Därför ska du arbeta på Brogren Industries

Brogren Industries grundades 1965 av Lars Brogren och tillverkar detaljer till rymd- och flygindustrin inom affärsområdet Aerospace, brännare och tillhörande löskomponenter till gasturbiner inom affärsområdet Gas Turbine och flertalet olika produkter till övriga kunder inom affärsområdet Parts. Man arbetar med avancerad utrustning inom bland annat svarvning, fleraxlig fräsning, robotsvetsning TIG, robotsvetsning laser, plåtformning och vattenskärning. Företaget har cirka 80 anställda och är certifierade enligt ISO9001, ISO14001, ISO3834-2 och AS9100.

Kristian Mattisson,

Brogren Industries

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer