Case: IAC Group

IAC Group är en ledande global leverantör av interiörprodukter till fordonsindustrin. På WRKFRC hjälper vi dem med rekrytering och headhunting.

På fabriken i Torslanda tillverkar IAC Group framförallt produkter till Volvo Cars. Här slåss man ständigt med andra arbetsgivare om kompetens och resurser.

– De resurser och kontakter vi har i vår fabrik är inte alltid tillräckliga och vi behöver ständigt få in ny spetskompetens. Därför anlitar vi WRKFRC löpande för framförallt headhunting och rekrytering, säger Per Harlin, General Manager på IAC Groups fabrik i Torslanda.

Han har arbetat på IAC i åtta år och ser kompetensförsörjningen som en av de största utmaningarna de kommande åren. Framförallt gäller det teknisk kunskap, allt från underhållstekniker till seniora ingenjörer som kan driva produktionen och industrin in i framtiden.

– WRKFRC har genomfört ett flertal rekryteringar åt oss det senaste året och har i samtliga fall hittat kandidater som passar bra in i vår organisation och tillfört mer värde till vår verksamhet. WRKFRC kommer att vara en viktig del i vårt pussel framöver för att hitta och locka till oss rätt kandidater, säger Per Harlin.

IAC är ett stort globalt företag men lokalt ändå små i förhållande till många andra stora arbetsgivare i Göteborgsregionen. I WRKFRC hittade man en partner som kunde möta just deras behov och utmaningar.

– WRKFRC är ett företag med ett starkt koncept som verkligen lyssnar och kan anpassa sig efter kundens behov.

Därför ska du arbeta på IAC Group Torslanda

»Förändring är i vårt DNA och vi är inte rädda för att testa för att skapa oss mer kunskap om framtiden. Ett arbete hos oss innebär att få arbeta med andra kompetenta människor och som anställd får du kunskap inom flera områden. För den som visar framfötterna finns goda möjligheter att växa inom företaget.«

/Per Harlin, General Manager
IAC Group Torslanda

Per Harlin,

IAC Group Torslanda

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer