Case: Texla

De närmaste åren förväntar sig Texla en stadig tillväxt. För Susanne Johansson, vd för Texla Sverige, är WRKFRC en strategisk partner för den viktiga kompetensförsörjningen.

Texla är ett företag som laminerar och skär ut material till framför allt bilindustrin. Idag omsätter de en miljard kronor och finns i Belgien, Portugal, Marocko, Tjeckien och Sverige.

– Vårt samarbete med WRKFRC började med att vi anlitade dem för reklamations- och sorteringsinsatser hos våra kunder och vi var väldigt nöjda med den proffsighet som dessa ärenden sköttes på, säger Susanne Johansson.

Hon är vd för Texla Sverige och CFO för Texla Group och har arbetat länge inom bolaget. För henne innebar WRKFRC stora erfarenhet inom automotive att de var en självklar samarbetspartner.

– Idag använder vi WRKFRC för kvalitetskontroller och punktinsatser både hos våra kunder och internt. Vi hyr även in framförallt produktionspersonal via WRKFRC och har även börjat anlita dem för rekryteringar på tjänstemannasidan, säger Susanne Johansson.

Under de kommande åren ser hon fram emot att fortsätta samarbetet inom alla tre områden.

– Jag kan definitivt rekommendera WRKFRC som en partner för dessa tjänster. Det är ett företag som lägger ner själ och hjärta för att hitta rätt personer.

Hon är särskilt nöjd med hur WRKFRC hanteringar av personalfrågor sköts enligt samma värderingar som de arbetar efter internt.

– WKFRC arbetar hela tiden utifrån människan och de hanterar all personal med stor respekt. Vi är också väldigt nöjda med hur informations- och servicenivån hela tiden hålls på en hög nivå.

Den förväntade tillväxten under de kommande åren kommer att leda till ett kontinuerligt personalbehov som hon tycker matchas väl i WRKFRC omfattande kandidatbank.

– Vi har snabbt insett att även rena rekryteringsuppdrag för tjänstemän fungerar på ett bra och proffsigt sätt genom WRKFRC.

Därför ska du arbeta på Texla

»Texla är ett företag som verkligen värdesätter sin personal och förstår att det är när alla arbetar tillsammans som ett team som magin uppstår. Det i kombination med en väldigt hög kvalitetsnivå och ett gediget hållbarhetsarbete gör att vi både har, och förväntar oss, en framtida tillväxt för Texla Group. Gå gärna in på vår hemsida texla.eu och läs mer om oss.«

Susanne Johansson,

Texla

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer