Case: Hultafors Group

Med innovativa arbetskläder, hållbara verktyg och skyddsutrustning har Hultafors skapat en bättre vardag för profesionella användare i mer än 130 år. På WRKFRC hjälper vi dem med bemanning och rekrytering.

Under de senaste tio åren har Hultafors Group vuxit rejält både genom förvärv och organisk tillväxt. För att kunna fortsätta tillväxtresan har man ett ständigt behov av att få in ny kompetens.

– I WRKFRC har vi en partner som kan backa upp oss med både bemanning och rekrytering när vi snabbt behöver växla upp i någon del av verksamheten, säger Zita Bolteus, HR Manager Hardware Division, Hultafors Group.

Med över 20 års erfarenhet från HR arbetar hon med att driva verksamheten framåt genom strategiska HR-frågor om organisation, ledar- och medarbetarskap, och kompetensförsörjning.

– För mig är WRKFRC en lyhörd, flexibel och rådgivande samarbetspartner. De har lätt att förstå vad vi letar efter och har med framgång lyckats hitta kandidater med rätt kompetens, erfarenhet och personliga egenskaper.

Idag består Hultafors Group av 16 välkända varumärken, de har återförsäljare i 70 länder och cirka 1 800 anställda. Främst har man anlitat WRKFRC för att rekrytera och bemanna produktionen, logistiken och speditionen.

– Från WRKFRC får vi alltid ett proffsigt bemötande. De är tillgängliga och engagerade och har ett stort nätverk inom svensk industri, säger Zita Bolteus.

Därför ska du arbeta på Hultafors Group

»Som medarbetare på Hultafors Group har man stora möjlighet att bidra och påverka företagets tillväxt. Det finns mycket kunskap inom företaget, ett gott samarbete mellan avdelningar och vi har kul tillsammans. Arbetsmiljön är trevlig och avslappnad, även när fokus behövs som mest.«

Zita Bolteus,

Hultafors Group

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen. Läs mer